Ulykkesforsikring

Pas godt på dig selv. Altid. Med OK Ung får du en ulykkesforsikring med heltidsdækning, så du er dækket 24/7. 

 • Heltidsdækning

  Heltidsdækning betyder, at du er dækket i din fritid, på studiet og på dit arbejde. Uanset om ulykken sker derhjemme, i trafikken eller i træningscentret.

 • Dækningssum 500.000 kr.

  Kommer du ud for en ulykke, som resulterer i varige mén, så vil din ulykkesforsikring give dig en erstatning i forhold til den méngrad, skaden har påført dig.

  Ulykkesforsikringen giver erstatning, hvis méngraden er 5 % eller derover.

  Hvis du gerne vil have hævet din dækningssum, kan du for 75 kr./md. hæve den til 1.000.000 kr.

  Se alle tilvalgsdækninger her

 • Tandskader

  Med OK Ung får du en ulykkesforsikring, som dækker tandskader efter en ulykke. Vælter du for eksempel på cyklen og slår en tand ud, så dækker vi dine udgifter til behandling hos tandlægen, så længe du ikke har en anden forsikring, der dækker, f.eks. en arbejdsskadeforsikring. 

 • Méngrad på 5 %

  Ulykkesforsikring giver erstatning hvis mengraden er 5 % eller derover. Får du f.eks. et varigt fysisk men efter en ulykke på 5 %, udbetales en erstatning på 25.000 kr. 

 • Dækker løft- og vridskader

  Med OK Ung får du en ulykkesforsikring, som også dækker løft- og vridskader. Vi dækker behandlingsudgifter til f.eks. kiropraktor og fysioterapeut, som kan hjælpe dig, efter du er kommet til skade.

 • Køb en ekstra ulykkesforsikring

  Med OK Ung-pakken får du en indboforsikring, der dækker din husstand (maks. 2 personer). Ulykkesforsikringen dækker derimod kun dig selv. Men hvis du bor sammen med en kæreste eller en ven, der mangler en god ulykkesforsikring til en god pris, kan I selvfølgelig sagtens købe en ekstra forsikring hos os.

  Ring til OK Forsikring på 72 24 40 10, så sørger vi for, at I begge er godt dækket.

 • Betingelser og vilkår for ulykkesforsikring

  Se de gældende betingelser og vilkår for ulykkesforsikring her

Så er du godt dækket. Hele tiden.

Med OK Ung får du en ulykkesforsikring, som dækker tandskader, behandlingsudgifter og skader ved løfter og vrid. Og ulykkesforsikringen er naturligvis en heltidsdækning, så du er godt dækket 24/7.

Hvis du er interesseret i det, kan du hæve din dækningssum fra 500.000 kr. til 1.000.000 kr.

Hvis du allerede har en ulykkesforsikring, skal vi nok opsige den for dig. Når du bestiller OK Ung-pakken, kan du selv vælge, hvornår du gerne vil have, at vi skal opsige din nuværende forsikring.

Tryghedsgaranti hos OK Forsikring

Hos OK Forsikring samarbejder vi med GF Forsikring. Det betyder, at din forsikring bliver leveret af GF Forsikring, og det er også dem, der tager sig af skadebehandlinger. GF Forsikring er et dansk forsikringsselskab omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber, så du kan være helt tryg med forsikring fra OK. Læs mere om Garantifonden her