MOBILPAKKE

Med OK Ung får du en stor mobilpakke med 20 timers tale og 20 GB data på lynhurtigt 4G-netværk. Du får også 6 GB EU-data inkluderet i pakken. Surf løs på et af Danmarks bedste netværk og stream musik, film og serier hvor som helst.

20 timers tale 20 GB data

• Du får 4G

Du får selvfølgelig lynhurtigt 4G, så du aldrig går glip af noget. ”4G” står for fjerde generation, og generation for generation er mobilnetværket blevet bedre, stærkere og endnu hurtigere. Med 4G er dækningen så god og hastigheden så høj, at du kan surfe og streame hvad som helst hvor som helst.

Vi bruger Telenors mobilnetværk, som giver lynhurtigt 4G i hele landet.

• Inkl. 6 GB EU-data

Med OK Ung kan du trygt tage mobilen med, når du tager på ferie. Du får nemlig 6 GB data, som du kan bruge til roaming i hele 44 lande i Europa – uden det koster ekstra. Du kan også ringe hjem til Danmark og sende sms’er, som du gør herhjemme.

• Telenors netværk dækker 99 % af danskerne

Med OK Ung kommer du på Danmarks bedst dækkende og mest stabile netværk. OK Mobil benytter nemlig Telenors netværk, som dækker intet mindre end 99 % af alle danskere.

• Fri Facebook

Med OK Ung får du Fri Facebook i Danmark. Det betyder, at du kan være på Facebook lige så meget, du vil – uden det koster data. Du skal bare bruge Facebook-appen på din mobil, så bliver du ikke trukket for den data, du bruger.

• Fri sms og mms

Oveni dine 20 timers tale og 20 GB data får du fri sms og fri mms. Det betyder, at du kan sende lige så mange beskeder, du har lyst til. Hver eneste måned.

• Støt din klub

OK støtter lokalsporten til bedre træningsforhold, hver gang du eller din familie tanker med et OK Benzinkort. Du bestemmer selv, hvilken klub eller forening du vil støtte. Har du ikke et benzinkort, kan du bestille et gratis her. Det koster dig ikke ekstra – vi betaler hele støttebeløbet. Og når du så har et OK Benzinkort, så fordobler vi din støtte, når du bliver OK Ung-kunde.

• Køb en ekstra mobilpakke

Hvis du bor sammen med en, der synes, at din mobilpakke er rimelig skarp, så fortvivl ej. I kan nemlig sagtens tilkøbe en ekstra mobilpakke til en god pris. Ring til os på 70 10 20 22, så sørger vi for, at I begge får en super god mobilpakke.

Sådan gør du det nemt

Du kan nemt få dit gamle mobilnummer med, når du vælger OK Ung. Vi tager os af opsigelsen hos dit gamle selskab, så du ikke skal betale hos to selskaber. Og så sørger vi også for, at du får masser af tale og data på Telenors lynhurtige 4G-netværk .

Køb en ekstra mobilpakke

Bor du sammen med en ven eller kæreste, der er lidt misundelig på din mobilpakke, kan I sagtens købe en ekstra. I skal bare ringe til OK Mobil på 70 10 20 22, så hjælper vi jer.