Indboforsikring

Hvem betaler, hvis du får indbrud, eller hvis du bliver syg på ferien i Spanien? Med OK Ung får du tryghed med en god indboforsikring, inkl. rejseforsikring i hele Europa. 

 • ID-sikring

  Med OK Ung får du hjælp, hvis du bliver udsat for identitetstyveri. ID-sikring er nemlig en del af din indboforsikring. Flere og flere danskere får misbrugt deres personoplysninger, og det kan være svært at opdage, før skaden er sket. Vi hjælper med at dække udgifter og sagsomkostninger til juridisk rådgivning hos dygtige advokater, som er specialister i identitetstyveri.

 • Brand

  Skulle du være så uheldig, at der udbryder brand i dit hjem, så får du med OK Ung en erstatning, hvis dine ejendele bliver ødelagt i branden.

 • Tyveri og indbrud

  Med OK Ung er du fri for bekymringer. Din indboforsikring giver dig nemlig erstatning for det, du mister, hvis dine ejendele bliver stjålet. Uanset om du får stjålet dine ejendele derhjemme ved et indbrud eller f.eks. i fitnesscenteret. 

  Har du en cykel, du er ekstra glad for, som du også gerne vil have forsikret, kan du købe det i tilvalg. Det koster kun 40 kr./md.

  Se alle tilvalgsvækninger

 • Retshjælps-forsikring

  Med OK Ung kan du få dækket de omkostninger, der er, når man fører en sag ved retten eller i Huslejenævnet. Det kan for eksempel være, at du har en tvist med din udlejer, eller hvis du har et erstatningskrav mod en person eller en virksomhed.

  Du er altid velkommen til at ringe til vores retshjælpsteam på 72 24 43 00 - så kan de fortælle dig, om din sag er dækket. 

 • Ansvarsforsikring

  Med OK Ung får du en indboforsikring inklusiv en ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen hjælper dig, hvis du kommer til at skade andre eller andres ejendele og du bliver gjort erstatningsansvarlig.

 • Selvrisiko på 1.548 kr.

  Din selvrisiko ligger på 1.548 kr. Selvrisikoen er det beløb, du selv skal betale, når uheldet er ude.

  Har du eksempelvis haft indbrud og fået stjålet ting for 30.000 kr., så skal du selv betale din selvrisiko på 1.548 kr.

 • Dækker din husstand

  Din indboforsikring dækker ikke kun dig, men faktisk din husstand, dog maks. 2 personer. Det vil sige, at hvis du deler lejlighed med en anden, er I begge dækket af din indboforsikring. 

 • Dækningssum 155.000 kr.

  Med OK Ung er dit indbo dækket for 155.000 kr. 

  Hvis dit indbo er mere værd end de 155.000 kr., skal du tilkøbe en udvidet dækning, hvor dit indbo i stedet er dækket for 258.000 kr. Den koster 40 kr./md.

  Du kan se alle vores tilvalgsdækninger her

 • Rejseforsikring Europa inkl. Tyrkiet

  Med OK Ung er du fri for bekymringer, når du rejser i hele Europa inkl. Tyrkiet. Du får nemlig en rigtig god rejseforsikring, som dækker dine rejser af op til 60 dages varighed. Forsikringen dækker bl.a. sygdom, syge- og hjemtransport, sygeledsagelse og evakuering. Vi giver dig også en erstatningsrejse, hvis du bliver syg i mere end halvdelen af din ferie. 

  Hvis du skal ud og rejse i resten af verden, kan du købe en tilvalgsdækning. Den koster 35 kr./md., og så er du godt dækket, lige meget hvor du rejser hen.

  Du kan også købe ski og sport og afbestillingsforsikring som tilvalgsdækning. Læs mere om vores tilvalgsdækninger her

 • Vil du gerne være endnu bedre dækket?

  Hvis du gerne vil være endnu bedre dækket, har vi en række tilvalgsdækninger, som du kan købe, hvis de er relevante for dig.

  • Ski og sport: + 10 kr./md.
   • Dækker dig, så du får en ny ferie eller kompensation for ødelagte rejsedøgn, hvis du f.eks. brækker dit ben på skiferien. Dækker også f.eks. lejet golfudstyr, skiudstyr og liftkort, og hvis du bliver nødt til at aflyse din ferie, fordi du kommer til skade og ikke kan være aktiv, som ferien kræver.
  • Elektronik: + 50 kr./md.
   • Dækker funktionsfejl i elektronisk udstyr, f.eks. mobiler, tablets og computere. Forsikringen dækker også pludselig skade, hvis du f.eks. snubler og tager fladskærmen med i faldet. Vi erstatter til nyværdi, indtil udstyret er 4 år gammelt.
  • Cykel (15.476 kr.): + 40 kr./md.
   • Dækker alle husstandens cykler og også løse cykeldele. Du kan supplere med udvidet dækning, hvis du f.eks. har en meget kostbar cykel.
  • Rejse Verden: + 35 kr./md.
   • Dækker de første 60 sammenhængende dage på udenlandsrejser i hele verden inkl. Europa og Tyrkiet.
  • Afbestilling: + 35 kr./md.
   • Dækker dine udgifter, hvis du må afbestille en rejse, f.eks. fordi du bliver akut syg, eller hvis der sker en ulykke eller dødsfald i din nærmeste familie. Afbestillingsforsikringen skal være købt senest 8 dage efter, at du har bestilt din rejse. Eller senest samtidig med at du har betalt depositum for rejsen.
  • Glas og sanitet: + 20 kr./md.
   • Hvis du bor til leje, har du måske pligt til at vedligeholde og/eller erstatte, hvis en rude bliver smadret eller toilettet går i stykker. Så kan du med fordel købe tilvalgsdækningen glas og sanitet sammen med din indboforsikring.
  • Hævet dækningssum til 258.000 kr.: + 40 kr./md.

  Ring til os på 72 24 40 10 hvis du er interesseret i at købe en tilvalgsdækning - så hjælper vi dig.

 • Betingelser og vilkår for indboforsikring

  Se de gældende betingelser og vilkår for indboforsikring her

 • Betingelser og vilkår for rejseforsikring

  Se de gældende betingelser og vilkår for rejseforsikring her

Tryghed, når uheldet er ude

Med OK Ung får du en indboforsikring, som dækker ansvar, retshjælp og rejseforsikring i Europa. Indboforsikringen er også inklusive ID-sikring. Desuden kan du udvide indboforsikringen med bl.a. cykelforsikring.

Hvis dit indbo er mere værd end de 155.000 kr., som indboforsikringen som udgangspunkt dækker, er det vigtigt, at du tilkøber en hævet dækningssum. Det koster 40 kr./md. og så er dit indbo i stedet dækket for 258.000 kr.

Har du allerede en indboforsikring, skal vi nok opsige den for dig. Når du bestiller OK Ung-pakken, kan du selv vælge, hvornår du gerne vil have, at vi skal opsige din nuværende forsikring.

Tryghedsgaranti hos OK Forsikring

Hos OK Forsikring samarbejder vi med GF Forsikring. Det betyder, at din forsikring bliver leveret af GF Forsikring, og det er også dem, der tager sig af skadebehandlinger. GF Forsikring er et dansk forsikringsselskab omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber, så du kan være helt tryg med forsikring fra OK. Læs mere om Garantifonden her